Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne χορηγός στο 14ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας



Η SoftOne χορηγός στο 14ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

May 15, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SoftOne συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στο 14ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), υπό την αιγίδα του ομώνυμου τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Βασικά θέματα του συνεδρίου αποτέλεσαν αντικείμενα όπως το cloud computing, τα Big Data και το Internet of Things, ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και workshops που επικεντρώθηκαν στις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της διοικητικής επιστήμης και της τεχνολογίας και το ρόλο αυτών στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, υπήρξε παρουσίαση της METIS Cyber Technology, εταιρεία συμφερόντων της SoftOne, από τον CTO της εταιρείας, κ. Σεραφείμ Κατσικά. Η METIS εξειδικεύεται στους τομείς των Electronics Engineering, IoT, cloud computing και AI Artificial Intelligence, προσαρμοσμένους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του τομέα της Ναυτιλίας. Με ισχυρή τεχνογνωσία, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου προϊόντα πληροφορικής, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας των θαλάσσιων διαδρομών, μειώνοντας παράλληλα το κόστος μεταφοράς και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, καθώς και την παρουσίαση του κ. Κατσικά.

Συνέδριο ΟΠΑ





#Event     #News    

Σχετικά Άρθρα