Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  SoftOne και INFORM P. LYKOS ενώνουν τις δυνάμεις τους



SoftOne και INFORM P. LYKOS ενώνουν τις δυνάμεις τους

May 27, 2016


Νέα & Ανακοινώσεις

Η INFORM P. LYKOS και η SoftOne Technologies ανακοίνωσαν την έναρξη μίας στρατηγικής συνεργασίας με στόχο τη διάθεση σύγχρονων λύσεων ηλεκτρονικής διαχείρισης παραστατικών στην εγχώρια αγορά.

Στο πλαίσιο της σύμπραξης των δύο κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, εντάσσεται η αξιοποίηση ευρύτερων τεχνολογικών, εμπορικών και διανεμητικών συνεργιών και η επακόλουθη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων διαχείρισης στο cloud, που περιλαμβάνει υπηρεσίες e-invoicing, e-archiving, cloud printing, cloud storage και one-to-one marketing.

Συνδυάζοντας τη βαθιά εξειδίκευση της INFORM P. LYKOS στην ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων και λογαριασμών με την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud computing, προσφέρεται μια μοναδική υπηρεσία η οποία διαχειρίζεται ηλεκτρονικά και έγχαρτα παραστατικά και επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης, να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Όπως υπογράμμισαν εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, η συνεργασία πληροί τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχουν θέσει η INFORM P. LYKOS και η SoftOne, αντανακλώντας την κοινή τους δέσμευση για τη συστηματική διάθεση ευέλικτων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία, που παρά τις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας, παρέχει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να υιοθετήσουν -εύκολα και οικονομικά- καινοτόμες λύσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης τιμολογίων.





#News     #Partnership    

Σχετικά Άρθρα