Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Soft1 ERP στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΙΒΑΣ



Το Soft1 ERP στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΙΒΑΣ

February 22, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

Η εταιρεία GRIVAS Publications, ο μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών βιβλίων στην ελληνική αγορά, επέλεξε τη λύση ERP της SoftOne (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia), στο πλαίσιο αναβάθμισης των πληροφοριακών της συστημάτων.

Η υλοποίηση του Soft1 ERP θα συμβάλλει στη μετάβαση της GRIVAS Publications σε μία σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού, η οποία υποστηρίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις λειτουργίας που απορρέουν από την ταχύτατα αναπτυσσόμενη πορεία της επιχείρησης.

Η αξιοποίηση των ενοτήτων Παραγωγής και Οικονομικής Διαχείρισης, θα βοηθήσει τη GRIVAS Publications να τυποποιήσει όλες τις φάσεις παραγωγής των προϊόντων της, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ακρίβεια υπολογισμού του κόστους, με επιμερισμό των δαπανών σε προκαθορισμένα κέντρα. Ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία Εμπορικής Διαχείρισης και CRM, το Soft1 ERP ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη αναλυτικής παρακολούθησης των εξόδων συμμετοχής σε εκθέσεις, επιτρέποντας παράλληλα στην εταιρεία, να διαμορφώνει αντίστοιχες τιμολογιακές πολιτικές για τα επιμέρους κανάλια διάθεσης των προϊόντων της.

Με τις προηγμένες λύσεις enterprise mobility της SoftOne, η GRIVAS Publications θα βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες διαχείρισης των σχέσεων της με τα κανάλια διάθεσης, παρέχοντας στους πωλητές της, ασφαλή πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα, τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζονται, μέσα από μία φορητή συσκευή.

Η real-time διασύνδεση του Soft1 με το e-shop της εταιρείας, θα διασφαλίσει την εύκολη ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος τόσο σε επίπεδο περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο αποθεμάτων, ενισχύοντας τις online πωλήσεις της επιχείρησης.





#Client     #News    

Σχετικά Άρθρα