Webinar: Soft skills - Πολυτέλεια ή ανάγκη για τον σύγχρονο manager?
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Α’ Μέρος: Τετάρτη 21/10/2020
Ώρα διεξαγωγής:
17:00 – 21:00 μμ.

Β’ Μέρος: Πέμπτη 22/10/2020
Ώρα διεξαγωγής:
17:00 – 21:00 μμ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

WEBINAR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SoftOne Training Services
Αθήνα
211 10 22222
info@softone.gr

Σύντομη περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι «ήπιες δεξιότητες» που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις παραπάνω προκλήσεις, ιδιαίτερα στην μετά covid19 εποχή?

Στο webinar αυτό θα εξοικειωθείς με τα soft skills και θα γνωρίσεις εργαλεία και πρακτικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα καλλιεργήσεις, έτσι ώστε να εξελιχθείς και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου προς όφελος της επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, μέσω chat, ενώ μετά το τέλος του οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Στόχος

Η κατανόηση της σημασίας των βασικών «ήπιων δεξιοτήτων» για την εξέλιξη του στελέχους και την επιτυχία της επιχείρησης, ανεξάρτητα από τον κλάδο και το είδος της.

Η απόκτηση εργαλείων και πρακτικών για να ξεκινήσει κανείς την καλλιέργεια των soft skills με quick wins από την επόμενη ημέρα

Σε ποιους απευθύνεται

Το webinar απευθύνεται:

 • στους σημερινούς και στους μελλοντικούς managers που φιλοδοξούν να εξελιχθούν και να συνεισφέρουν ενεργά στην υλοποίηση των στόχων της επιχείρησης.
 • στα στελέχη της Δ/νσης Ανθρωπινου Δυναμικού, που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την πιθανότητα ορθής επιλογής των ανθρώπων που θα προσλάβουν ή θα προάγουν στον οργανισμό.
 • Εισηγητές

  Μαριάννα Τερζιδάκη, Career coach – Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και στη συνέχεια πήρε το Master’s degree στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Αγγλία. Η καριέρα της ξεκίνησε ως Project manager στην εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων Kantor. Στη συνέχεια εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής: στην INTRACOM TELECOM στο σχεδιασμό του in house ERP συστήματος, και στην SINGULAR SOFTWARE ως Υπεύθυνη οργάνωσης του τμήματος Ανάπτυξης νέων προϊόντων.

  Tα τελευταία 16 χρόνια στην VODAFONE απέκτησε εμπειρία στις πιο νευραλγικές διευθύνσεις της εταιρίας: Στο Marketing ως Roaming manager, ανέπτυξε μαζί με την ομάδα της πρωτοποριακές roaming υπηρεσίες, ενώ στο Customer Operations ως υπεύθυνη Billing experience, σχεδίασε με επιτυχία το νεο e-bill με στόχο την καλύτερη digital εμπειρία πελάτη και την προστασία του περιβάλλοντος.

  Μέσα από εθελοντικές δραστηριότητες για την ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της καριέρας της, συνειδητοποίησε τον ενθουσιασμό που ένιωθε όταν ασχολούνταν με τον άνθρωπο. Δε δίστασε λοιπόν να κάνει στροφή στην καριέρα της και να πραγματοποιήσει το όνειρό της: πήρε την απαραίτητη πιστοποίηση στο coaching στο Λονδίνο, και πλέον ως career coach καθοδηγεί και ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να πετύχουν στην καριέρα τους.

  Διδακτέα Ύλη

  Τι είναι οι «ήπιες δεξιότητες», γιατί είναι απαραίτητες και πώς αναγνωρίζονται

  Οι 6 ομάδες ήπιων δεξιοτήτων και οι βασικές συνιστώσες τους

  Επικοινωνιακή Δεξιότητα

  Ηγεσία

  Πώς καλλιεργούνται οι ήπιες δεξιότητες

TIMH WEBINAR: €120

* Η τιμή είναι ανά συμμετέχοντα και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.
Σημείωση: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Σε κάθε πρόσθετη συμμετοχή από την ίδια εταιρεία (πέραν της πρώτης), έκπτωση 20%.