WEBINAR: Επιχειρηματική Μεταμόρφωση & Soft1
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Παρασκευή 23/10/2020

Ώρα διεξαγωγής:
10:00 πμ. – 14:00 μμ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

WEBINAR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SoftOne Training Services
Αθήνα
211 10 22222
info@softone.gr

Σύντομη περιγραφή

Το σεμινάριο είναι μέθοδος διαρκούς μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων – ψηφιακής & business. Προσφέρει στα στελέχη πρακτικούς τρόπους να «προλαβαίνουν την εποχή τους» και να συγχρονίζουν την επιχείρηση με τη διαρκή κοσμογονία στην οποία θα λειτουργούν εφ’ εξής.

Το σεμινάριο αποκαλύπτει επίσης, για πρώτη φορά, την βαθύτερη στρατηγική ευκαιρία και τα πλεονεκτήματα όσων χρησιμοποιούν το Soft1 ERP & CRM στο να μεταβούν και να διαπρέψουν στον ψηφιακό κόσμο.

Στόχος

Στόχος για τους συμμετέχοντες είναι:

Να μπορούν να μεταμορφώνουν το σύνολο ή μέρος της επιχείρησης με μειωμένη προσπάθεια.

Να αυξήσουν την ικανότητά τους να «κινούν τα πράγματα» με χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Να οξύνουν δεξιότητες ώστε να «διαβάζουν» το νέο κόσμο, τη θέση και τη δράση τους σ’ αυτόν, ως επαγγελματίες, στελέχη και ηγέτες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σ’ όσους με τη θέση, τη δουλειά ή τη σκέψη τους διοικούν αλλαγές ή συνδράμουν σ’ αυτές. Επιχειρηματίες, C- level managers καθώς και επικεφαλής ή στελέχη Πωλήσεων, Customer Service, Τεχνικών υπηρεσιών, Operations, ICT – IT, Quality, Οικονομικών και HR θα ωφεληθούν δραστικά. Επίσης, το σεμινάριο θα φανεί πολύτιμο σε νέους managers – όσους για πρώτη φορά αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης.
Το σεμινάριο δεν απαιτεί καμία γνώση Soft1. Ωστόσο key users του συστήματος θα ανακαλύψουν ένα τεράστιο πλούτο κρυμμένων ιδεών πίσω από λειτουργίες και ενότητες που τους είναι ήδη οικείες.

Εισηγητές

Γιάννης Μικρογιαννάκης - Εργάστηκε τρείς δεκαετίες στο management κορυφαίων εταιρειών επιχειρηματικού λογισμικού, σε ένα δυναμικό περιβάλλον ιδεών και «σχολών» για την οργάνωση επιχειρήσεων. Συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό τους, διευθύνοντας την ανάπτυξη, τις υπηρεσίες και τη προώθηση πλήθους business εφαρμογών στην Ελλάδα και το εξωτερικό*. Διακρίθηκε σε σχεδιασμό, τυποποίηση και απλοποίηση πολύπλοκων συστημάτων – μηχανογραφικών, οργανωτικών και επιχειρηματικών. Από το 2017 συμβουλεύει επιχειρήσεις σε θέματα οργάνωσης και business transformation. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

*Ο Γιάννης Μικρογιαννάκης υπήρξε για περισσότερα από 5 χρόνια διευθυντής ανάπτυξης εφαρμογών της SoftOne και υπεύθυνος παραγωγής του Soft1 ERP / CRM.

Διδακτέα ύλη

Οι χάρτες: χαράζοντας τον γνωστό κόσμο

  • Κουτιά: Σκέψη μέσα & έξω
  • Tα οργανικά κουτιά
  • Η τέχνη των checklists: πως κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν

Το καράβι: ναυπηγώντας εν πλώ

To Ταξίδι της Μεταμόρφωσης:

TIMH WEBINAR: €90

* Η τιμή είναι ανά συμμετέχοντα και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.
Σημείωση: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Σε κάθε πρόσθετη συμμετοχή από την ίδια εταιρεία (πέραν της πρώτης), έκπτωση 20%.