Εκπαίδευση
Αξιοποιήστε την εμπειρία μας

 
Μεγιστοποιήστε τα οφέλη που αντλεί η επιχείρησή σας από τη λειτουργία του Soft1, με τις προηγμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης της SoftOne. Αναπτύξτε δυναμικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ανθρώπων σας στη χρήση του λογισμικού και εκμεταλλευθείτε πλήρως τις μοναδικές δυνατότητες της μηχανογράφησης Soft1.

Η προσέγγιση της SoftOne σε θέματα κατάρτισης και εκπαίδευσης χρηστών, επιταχύνει τη διαδικασία μάθησης, ελαχιστοποιεί τα κενά γνώσης και διασφαλίζει ότι οι χρήστες αποκτούν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα και σε λιγότερο χρόνο.

Η Διεύθυνση Υπηρεσιών της εταιρείας μας, διαθέτει στελέχη με υψηλή κατάρτιση και την απαιτούμενη εμπειρία για τη σχεδίαση ειδικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις πραγματικές σας ανάγκες. Με εκπαιδευτικά σεμινάρια που μπορούν να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις σας ή σε αίθουσες της SoftOne, εκπαίδευση εξ αποστάσεως (distance learning), μεθόδους διδασκαλίας e-learning, υπηρεσίες train-the-trainer και online πρόσβαση στη βιβλιοθήκη τεκμηρίωσης Soft1 Knowledge Base, η επιχείρησή σας έχει στη διάθεση της μία πληθώρα επιλογών για να διασφαλίσει την απόδοση της επένδυσής της στο λογισμικό Soft1.

Η εκπαιδευτική διαδικασία προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να προσδιορίσετε με ακρίβεια το επίπεδο γνώσεων των ανθρώπων σας, καθώς και να παρακολουθήσετε στενά την πρόοδό τους.
 
Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης της SoftOne περιλαμβάνουν:

  • Εκπαίδευση σε αίθουσα
  • Εκπαίδευση εξ αποστάσεως
  • Σεμινάρια e-learning
  • Soft1 Knowledge Base
  • Τεκμηρίωση χρήσης
  • Τεχνική τεκμηρίωση