Σεμινάριο: Business Transformation – Πως να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Παρασκευή 05/04/2019
Ώρα διεξαγωγής:
10:00 πμ. – 18:00 μμ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

SoftOne Technologies
Λ. Κατσώνη & Αχιλλέως 8
Καλλιθέα
Αίθουσα Εκπαιδεύσεων
(Ισόγειο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SoftOne Training Services
Αθήνα
211 10 22222
info@softone.gr

Σύντομη περιγραφή

Η ημερίδα αποκαλύπτει γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει, όχι απλώς να αλλάζουν, αλλά να μεταμορφώνονται – και τι πραγματικά σημαίνει αυτό για την επιβίωση και την ανάπτυξή τους. Σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, αναλύονται οι κρυμμένες σχέσεις της Μεταμόρφωσης με την Οργάνωση, το Επιχειρηματικό Περιβάλλον και τα μοτίβα των επιτυχημένων Business Stories.

Το σεμινάριο προσφέρει ένα οπλοστάσιο μεθόδων για το πως επιτυγχάνεται η Μεταμόρφωση αυτή, πως καθίσταται στοιχείο μόνιμης επιτυχίας της ομάδας και της επιχείρησής – και τελικά, πως οι ικανότητες αυτές γίνονται χαρακτηριστικό της ηγεσίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας εκτελούνται workshops πάνω στο τι είναι σημαντικό σε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα θέματα: από operations και digital μέχρι στρατηγική και public speaking. Με τη βοήθεια της εισήγησης, οι συμμετέχοντες αποκτούν μια σπάνια διοικητική «εργαλειοθήκη» και πολύτιμες σημειώσεις για τη χρήση της και την επέκτασή της.

Με την επιστημονική υποστήριξη της MIND ITHACA

Στόχος

Η κατανόηση των ιδιαίτερων μηχανισμών της Επιχειρηματικής Μεταμόρφωσης και της σημασίας της για την επιβίωση και την επιτυχία στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η απόκτηση πρακτικής τεχνογνωσίας πάνω σε θέματα που συντελούν στη Μεταμόρφωση της επιχείρησης αλλά και η ανάπτυξη της ικανότητας των συμμετεχόντων να «κινούν τα πράγματα» μπροστά.

Η αξιοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται, προκειμένου να μπορούν οι συμμετέχοντες να «διαβάζουν» τον κόσμο, τις ευκαιρίες , τη θέση και τη δράση τους σ’ αυτόν, ως επαγγελματίες, στελέχη και ηγέτες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σ’ όσους με τη θέση τους, τη δουλειά τους ή τη σκέψη τους επηρεάζουν αλλαγές, ηγούνται ή συνδράμουν σ’ αυτές: επιχειρηματίες, C- level managers καθώς και επικεφαλής ή στελέχη Πωλήσεων, Customer Service, Τεχνικών υπηρεσιών,Operations, ICT – IT, Quality, Οικονομικών και HR.

Επίσης, το σεμινάριο θα φανεί πολύτιμο σε νέους managers – όσους για πρώτη φορά αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης.

Εισηγητές

  • Γιάννης Μικρογιαννάκης – Εργάστηκε τρείς δεκαετίες στο management κορυφαίων εταιρειών επιχειρηματικού λογισμικού, σε ένα δυναμικό περιβάλλον ιδεών και «σχολών» για την οργάνωση επιχειρήσεων. Συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό τους, διευθύνοντας την ανάπτυξη, τις υπηρεσίες και τη προώθηση πλήθους business εφαρμογών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διακρίθηκε σε σχεδιασμό, τυποποίηση και απλοποίηση πολύπλοκων συστημάτων – μηχανογραφικών, οργανωτικών, επιχειρηματικών και άλλων. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Διδακτέα ύλη

Εισαγωγή

  • Μεταμόρφωση & Βusiness Stories
  • Μεταμόρφωση & Οργάνωση

Μεταμόρφωση & Οργάνωση

Εστίαση & Προσανατολισμός

Πως να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν

Case studies & workshops

TIMH ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: €180

* Η τιμή είναι ανά συμμετέχοντα και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.

Σημείωση: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Σε κάθε πρόσθετη συμμετοχή από την ίδια εταιρεία (πέραν της πρώτης), έκπτωση 20%.

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική